Câteva trucuri fashion pe care nu trebuie să le ratezi

 

Este greu sa fii femeie? Mie nu mi se pare atat de greu, chiar consider un avantaj si mulțumesc divinității pentru acest dar. De-a lungul anilor s-a tot vorbit despre avantajele  si dezavantajele  în a fi femeie. Multe dintre noi ne-am regăsit sau nu in aceste scrieri si motivații , însă cred cu tărie ca totul pornește de la cum ne valorificăm și ne acceptăm.

Felul in care te imbraci este important pentru ca prima impresie este întotdeauna puternică , de aceea dacă nu ai cunoștințe despre stilul care te avantajează, cel mai indicat este sa consulți un profesionist în domeniu.

In câteva rânduri iti voi dezvălui unele trucuri  si cateva sfaturi stilistice, de care ar trebui sa ții cont.

Exista cateva  tipologii de siluete cum ar fi:

Clepsidră -talie mică, umeri si șolduri la același nivel ,este silueta ideala si râvnită de multe dintre noi. Cele cu o astfel de siluetă nu înseamnă ca nu trebuie sa fie atente la ce îmbracă. Excesul sau lipsa unor detalii , pot fi deajuns încât sa strice o silueta de invidiat.

Pară- mare in șolduri si mică în partea de sus. Recomandarea stilistului: volum in partea de sus, volane , aplicatii si rochiile si bluzele fara bretele , sau bretelele dupa gât, pentru ca atrag atentia catre umeri, jachetele mai jos de linia soldului si ușor cambrate, rochii in A si pantalonii evazati.

Triunghi invertit sau măr – bust si umeri mari, șold mic. Recomandarea stilistului : volum si accent pe partea de jos, volane si stratuti de țesături si decolteurile in V pentru a distrage atentia din zona  mai puțin favorizată.

Marcarea taliei este un alt truc pentru acest timp de siluetă.  Să nu uităm de femeile mai putin înalte, minionele . Sfatul stilistului: fuste si pantaloni cu talie înaltă, dungi verticale, pantalonii drepți, decolteul in V si nu in ultimul rând, tocul , care ajuta ,ochiometric, la alungirea siluetei .

Așadar in orice împrejurare ai fi, nu-ți neglija atenția asupra ta și a stilului vestimentar pe care l-ai ales și fii mereu surprinzătoare !

By cecilia

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *