Lenjeria Intimă În Fotografia De Nuntă

Lenjeria intimă poate adauga un plus fotografiei de nuntă în momentele dinaintea îmbrăcării rochiei de mireasă.

Nunta este un moment în care toate reflectoarele sunt ațintite asupra ta și în care tu ești superstarul.

Vei avea inclusiv la dispoziție un fotograf de nuntă care te va însoți pe toată durata zilei și te va pune în cea mai bună lumina posibilă.

Ce trebuie să știi?

Sutienul este un accesoriu care poate să lipsească.

Unele rochii de mireasă sunt prevăzute cu corset care face acest accesoriu dispensabil.

În cazul în care optezi pentru o rochie de mireasă cu spatele descoperit poți opta pentru un sutien fără partea din spate.

Lenjeria intimă se alege în primul rând în funcție de modelul rochiei de mireasă și preferințele tale.

Nu în ultimul rând lenjeria intimă se alege pentru a oferi confortul necesar unui maraton de peste 16 ore tipic pentru nunta românească.

Capotul din saten cu scrisul “Mireasă” sau “Bride” este deasemenea un accesoriu esențial dacă vrei să ai fotografii cat mai reușite, la modă, pe toată perioada pregătirii pe care fotograful să le surprindă.

Fotografia de nuntă Budoir este o opțiune.

Dimineața zilei nunții îți oferă posibilitatea și unei ședințe foto de nunta tip budoir în care să imortalizezi acest moment unic dinaintea îmbrăcării rochiei de mireasă. Este bine de știut că această ședință foto din ziua nunții nu necesită costuri suplimentare. Fotograful este deja plătit fiind la dispoziția mirilor pe întreaga zi și noapte.

Lumina dimineții este indicată fotografiei iar momentele de liniște sunt binevenite înaintea tumultului ce va urma.

Este foarte important să alegeți o camera luminată de soarele de la răsărit. O cameră situată în partea de est este de preferat.

Alege lenjeria intimă în funcție de rochie și forma corpului.

In cazul în care nu ești pe deplin mulțumită de forma corpului poți apela la un body de modelare a corpului pentru ascunde anumite imperfecțiuni. Acest body de modelare este ideal și în cazul în care optezi pentru o rochie de mireasă tip sirenă. Dacă alegeți o rochie de mireasă cu umerii goi sunt suficiente modele de sutiene fără bretele din care puteți alege.