Povestea Mea

Organizator Banqueting, asta scrie pe diploma primită, însă nu am practicat asta decât atunci când chiar am avut un eveniment de prezentat. Nu aș spune ca nu mă prinde , insa vocația  mea este alta.

Formarea profesională

Talentul este nativ , moștenit de la bunica mai apoi de la mama.Încă din copilărie mi-a plăcut sa cochetez cu moda si tendințele ei,ceea ce m-a determinat  ulterior să-mi iau si diploma in creație vestimentară , iar in prezent lucrez ca designer independent. Creez de la vestimentație exclusivistă până la  piese de lenjerie intima , toate într-un stil avangardist. Modelele se remarcă întotdeauna datorita amestecului atent de stiluri , articole, accesorii si țesături diverse.

M-am format ca profesionist în cateva ateliere de creație vestimentară, ateliere care mi-au fost ca o familie si unde am învățat artele croitoriei si munca in echipă , ateliere in care am fost destul de apreciată , însă rutina si experiența celor 20 de ani , m-au îndemnat sa trec la urmatorul nivel, acela de a deveni antreprenor.

Decizia de a deveni antreprenor

Să pornești de la zero o afacere nu este la îndemâna oricui. Iti trebuie curaj, determinare,  sprijinul celor din jur si un gram de nebunie. Eu le-am avut pe toate și mulțumesc pentru ele.

Provenind dintr-o familie de antreprenori, eram oarecum familiarizata cu avantajele și dezavantajele antreprenoriatului.

Visam la o activitate care să-mi permită libera exprimare , la mai mult timp petrecut cu cei dragi, dar și să mă potențeze financiar.

Cochetam de mult timp cu ideea de a avea propriul bussines , de aceea nu-mi  găseam loc niciunde. Determinarea a venit in urma unui șut luat de la viață, pentru ca nu faci pasul  in starea de confort.

Toader Photography

Dezvoltarea bussines-ului

Activitatea mi-am inceput-o in online, unde executam produsele de lenjerie intima doar pe comandă.  Dupa aproape un an , am hotărât sa deschid un atelier fizic, atelier unde sa-mi pot desfasura activitatea , dar si unde sa îmi expun produsele create. Asa a luat ființă Ate Lier1 by Cecilia, unde  astăzi se executa croitorie  la comanda specializata . In magazin sunt expuse piese de lenjerie intima, ținute casual , si pentru acele cliente care doresc si  consiliere vestimentară. După aproximativ 6 luni am deschis si magazinul online www.bycecilia.ro, unde expun doar lenjerie intima.

Am pornit bussines-ul intr-o joacă si nu mică mi-a fost mirarea când am constatat că femeile care mi-au călcat pragul  sunt deschise stilului  meu “altfel” , asa cum imi  place  sa spun. Stilul avangardist  , căci despre el vorbim, imi permite sa combin țesăturile într-un mod plăcut până la crearea unor piese unice.

Vis împlinit

Pe lângă satisfacția firească data de visul împlinit, mulțumirea vine si din aprecierea clientelor care mă  poartă cu plăcere și care apreciază efortul de a fi mereu in trend cu așteptările pe care le au de la mine.

Am in vedere dezvoltarea bussines-ului, dar si creșterea portofoliului  de clienți  si promovarea  in cadrul evenimentelor publice.

Imaginea si socializarea

Cred cu tărie ca promovarea imaginii este importantă pentru dezvoltarea bussines-ului .

Am avut onoarea de a  prezenta produsul de rezistență al atelierului , și anume lenjeria intimă, la invitatia organizatoarei de evenimente de lux Cristinei Gazner Cristescu, in cadrul evenimentului  Bros Nor Events     organizat la Hotel Mariott  , eveniment organizat si de compania 4Carrer , care a avut ca scop promovarea antreprenorilor si produsele acestora.

Am devenit sponsor oficial pentru evenimentele organizate de Bogdan Gheondea la concursurile  comunității Hai Sa Cunoști , comunitate plina de oameni frumoși care  au ceva de spus si care nu sunt indiferenți.

Am construit acest blog  tocmai pentru a împărtăși cu voi  secrete si trucuri despre moda , stil și atitudine.

Vă multumesc!

Ps. Poartă-ma cu incredere!

By Cecilia.

2 replies on “Povestea Mea

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *