Street Style Si Braletta By Cecilia

Detaliile din dantelă, textura materialelor, croiul lejer, jocul transparențelor sunt câteva elemente pe care le-am interpretat în piesele de lenjerie intimă , piese care te fac să-ți dorești să le porți toată ziua și pe care nu vrei să le ascunzi de ochii curioșilor.

  1. De câțiva ani buni am scăpat de complexul pudorii  și afișăm  care mai de care propriul stil tot mai  îndrăzneț și mai nonconformist.

Astăzi în trendul street style sunt permise multe combinații de texturi, culori și multă dantelă , ceea ce permite și  bralettei, piesa de lenjerie intima , să  fie purtată la vedere în limita bunului simț .

Așadar nu e o chestiune pentru toată lumea , iar dacă te incumeti  la acest gen de abordare vestimentară, fã-o în limita permisă de bunele maniere.

Nu afișăm lenjeria intima obișnuită ci doar pe cea concepută pentru acest stil. Alegi  un sutien braletta  cu cupa triunghi din dantelă sau din bumbac, cu diferite detalii care pot fi lăsate la vedere.

Avem discernământ in privința ținutei pe care o alegem , mai ales daca aceasta implica purtarea lenjeriei intime la vedere.

By Cecilia.

One reply on “Street Style Si Braletta By Cecilia

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *