Termeni Și Conditii

Accesarea și folosirea acestui site, implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos.

Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Informații Despre Produse

by Cecilia face toate eforturile pentru a va prezenta cu maximă corectitudine culorile, mărimile, dimensiunile și descrierea produselor.

Totuși, datorită volumului mare de date pot apărea inadvertențe în cadrul informațiilor referitoare la produs.

De asemenea, culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Comenzi

Nu există comandă minimă impusă. Toate prețurile afișate pe site sunt în RON .

Prețurile afișate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factură fiscală.

Conform legilor în vigoare, comanda făcută pe acest website se consideră un contract între utilizator și by Cecilia și trebuie executată de către ambele părți. Această înseamnă că se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a modifică prețurile afișate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar.

by Cecilia folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc.

Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii.

Este responsabilitatea utilizatorului că înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile și termenii serviciilor.

Politica De Retur

Toate produsele disponibile pe acest site sunt fabricate în atelierul nostru doar pe bază de comandă, ele nefiind in stoc. Din motive de igienă și datorită faptului că produsele sunt fabricate pe comandă ele nu pot fi schimbate cu altă mărime sau returnate.

Inregistrarea Ca Membru

Pentru crearea contului de client sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, în funcție de specificațiile din formularele aferente și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet.


În cazul în care considerăm că obligația această nu este respectată, ne rezervăm dreptul să va blocăm accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe perioadă determinată sau nedeterminată.

Autentificarea ca membru pe acest site, implică alegerea unui nume de utilizator și a unei parole.

Păstrarea în siguranță a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră, consecințele oricărei activități desfășurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Confidențialitatea Datelor Personale

SC Atedesign Unu SRL se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților săi și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul și adresa de email. În momentul în care doriți să cumpărați online vi se vor solicită suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare și modalitatea de plata.


Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către SC Atedesign Unu SRL numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea și livrarea comenzilor.

Copyright

Site-ul și toate elementele acestuia (grafică Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.

Limitare De Responsabilitate

Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate în ceea ce privește:

  • întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
  • deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.
  • informațiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site.
  • posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional.
  • neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
  • conținutul sau natură site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în magazin.

Ne rezervăm dreptul de a refuză o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:

  • produsul comandat nu are disponibilitate pentru a fi produs.
  • identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională.

Dacă intervin probleme la o comandă va vom contacta prin email sau telefonic.

Dispoziții Finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

SC ATEDESIGN UNU SRL